Activity

 • Cochran Adler posted an update 1 month, 2 weeks ago

  Ce este declanșarea tu comune durere?

  ‘hello, dureri articulare’ Fără întrebare ai auzit asta înainte. E în mod semnificativ mai mult de o clișeu. Zeci de zeci de mii de Americani au probleme cu comune durerea pe care poate ocazional fie debilitante. Când ai durerea, prioritate ar trebui să fi la afla ce este spatele licitație, dureri articulațiilor prin urmare care pot gasesc la perfect remedii.

  1. Osteo-artrita

  Osteoartrita a devenit ușor cele mai de multe ori apar grave comun boală și afectează 27-milioane de de oameni in U. S.. L apare când când puroi care în general protejează articulațiilorpauze jos, provocând oasele pentru a freca direct de unul pe altul și scântei umflarea și durerea. Deși osteoartrita în principal afectează în vârstă persoane fizice, a poate apare in cei a cele mai vârstele. Ta hazard este deosebit de de mare dacă ai obezi sau suprasolicitate comun.Genunchi, fese, inferior spate și gât, degete, de bază a ta degetul mare, și degetul mare va fi maides influențate.

  2. Artrita psoriazică

  Gestionarea psoriazică artrita ar putea fie provocatoare, special de nu există absolut nu cura din cauza a a autoimune tulburare ce are tendința la impact jurul 30% de cei cine ai psoriazis. La boală obicei introduce sine ca edem, durere, și rigiditate in articulațiilor.

  3. Artrita reumatoida

  Artrita reumatoida (RA) este o dezactivarea auto imunitar tulburare asta poate fie dificil la identifica.

  4. Lupus

  A dobândi o mai bine sentiment de lupus, vezi acest film la invata mai mult pe tema această boală, și daca sau nu tu sau un iubit – o poate ia it.

  5. Guta

  Guta este a foarte dureros tip a guta –de fapt, că durere este atât de acute a poate trezire up in la centru a a noaptetimp. ‘e extraordinar neplacute și dureros’, spune O ‘ dell. Guta de obicei a mare n picioare, și În plus la provocând disconfort , de tep poate , de asemenea, devin umflate și sexy la touch. Acest tip de artrita rezultatele înaltă niveluri de acid uric de sânge(acid uric este că produs secundar de purine, care pot fi observate în alimente precum pește, ficat, bere, și redmeat ).Episoade ar putea ultima trei a 10 ori și ar putea, eventual, fi a declanșat de alcool sau de stres. Devenind supraponderali, de asemenea, locuri te în risc și adult bărbați au tendința de a fi mai mult natură a fi la boală decât femei.

  6. Lyme tulburare

  Comun durere este unul de mai multe posibil semne a această tic-suportate boală Lyme boala. În timp ce la tradiționale vechi indiciu Lyme este o telltale’taurul -ochi’ erupții cutanate, o a cei mai târziu semne și simptome este artrita și dureri articulare de genunchi și alte mare articulațiilor. De obicei, numai una sau două articulațiilor sunt a schimbat simultan, și episoade tind pentru a deveni mai puțin frecvente și mai puțin acute cât timp continuă. În caz te cred că poate posedă Lyme, e esențial ca tine găsi o devreme diagnostic și vindecare, în plus față de în curs de desfășurare de sănătate grijă.

  7.
  Flekosteel Pret , o glandă în formă de fluture situată de pe în gât, e responsabil gestionarea un sortiment a corporale funcții.

  8. Fibromialgie

  Fibromialgie, o stare care afectează 2% la 4% a populația, e vazut mai mult des în fete decât bărbați. L induce răspândită sensibilitate și Emoțională disconfort, împreună cu epuizarea, memorie dificultăți, împreună cu , de asemenea, mai mult. Nu nu specifice testare pentru propriile boală, deci l pot ia ora a fi corespunzător diagnosticat.